Întrebări frecvente

Servicii

Avem nevoie de obicei de 5-7 zile pentru a pregăti serul personalizat pentru livrare. Apoi, încă încă 2-3, după caz, pentru serviciul de livrare. Pe scurt, serul tău ar trebui să ajungă la tine în 7-10 zile.

Uşor. Testați serul și, dacă nu sunteți mulțumit de rezultate în termen de 30 de zile, trimite-ne produsul înapoi și îți vom restitui integral banii.

Cum pot returna produsul? Pur și simplu împachetezi sticla de ser pe jumătate folosită într-un plic, adăugi factura oficială și un mesaj scurt spunând că doriți rambursare. Trimiteți apoi totul la Vastok S.R.L., Tržaška cesta 40, 1000 Ljubljana, Slovenia, Europa.

Noi îți vom rambursa comanda în termen de 7 zile de la primirea coletului returnat.

Momentan, livrăm produsele noastre în toată Europa.

Dacă aveți cerințe speciale de livrare sau dacă doriți livrarea în afara țărilor disponibile, vă rugăm să ne contactați la hello@youthier.com

Uşor. Testează serul pentru câteva zile și, dacă nu ești mulțumită, asigura-te că ni-l trimiți înapoi în termen de 30 de zile de la primirea coletului.
Suntem bucuroși să te ajutăm! Te rugăm să ne trimiți un e-mail la hello@youthier.com și ne vom asigura că îți vom răspunde cât mai curând posibil.

Toate ingredientele noastre sunt aduse din Europa și provin întotdeauna de la parteneri de încredere. Prima condiție pentru fiecare comandă a ingredientelor este ca aceștia să faciliteze certificatele necesare.

Produs

Un ser este un produs de îngrijire a pielii cu un conținut ridicat de ingrediente active care, prin formula sa, acționează în profunzimea pielii.

Serurile sunt de obicei pe bază de apă și au o consistență mai ușoară decât majoritatea cremelor de față. Acestea sunt formate din molecule mai mic care pot pătrunde mai adânc în piele, unde acționează țintit asupra unor probleme specifice ale pielii. Cu o consistență mai ușoară și o acțiune profundă, acestea sunt mult mai eficiente și pentru mult mai multe probleme ale pielii decât un produs oarecare de pe piață.

Da și nu. Serurile pot fi făcute din ingrediente hidratante, cum ar fi acidul hialuronic, pentru a menține pielea umedă, dar poate fi formulată și fără. Totul depinde de nevoile tale.
După completarea chestionarului online, obținem diverse informații despre pielea ta și grijile tale cu privire la aceasta. Formula noastră se face special pentru tine. Chiar înainte de a-ți trimite serul, acesta este examinat de expertul nostru în îngrijirea pielii, pentru eventualitatea în care este necesară o corecție a formulei.
Te rugăm să citești eticheta de pe produs. O dată pe zi ar trebui să corespundă nevoilor tale.
O parte dintre ingredientele adesea găsite în ser pot deveni, la un moment dat, instabile atunci când vin în contact cu aerul. Vitamina C, de exemplu, este unul dintre aceste ingrediente. El se poate oxida și pierde puterea în timp. Datorită descoperirilor științifice, astfel de ingrediente au fost modificate (solubile în apă etc.) și, prin urmare, acum durează mai mult. Se recomandă păstrarea serului într-un loc răcoros și uscat și utilizarea acestuia în termen de șase luni.