De ce Youthier

De ce să alegi Youthier? Care sunt beneficiile serurilor și de ce produsele cosmetice personalizate reprezintă una dintre cele mai mari tendințe ale industriei cosmetice.
Astăzi, când totul este atât de concentrat pe consumul de masă, iar ritmul vieții este mai rapid pe zi ce trece, confuzia de pe rafturile produselor cosmetice este reală. Avem sute de produse diferite la dispoziție, de la creme extrem de ieftine la seruri păcătos de scumpe. Și chiar și așa, toate produsele au ceva în comun. Toate sunt făcute pentru vânzare în masă sau pentru uz general, în timp ce noi, oamenii, la fel ca și pielea noastră, suntem fiecare unici. Am dezvoltat Youthier ținând cont de acest lucru, aducând astfel o schimbare revoluționară în lumea cosmeticelor, făcând asta la prețuri accesibile.
youthier-why3
youthier-why-serum

De ce ser?

Deși serurile ar trebui să fie un element esențial în îngrijirea zilnică a pielii, mulți oameni încă nu știu ce este de fapt un ser și la ce se folosește. Un ser este un produs de îngrijire a pielii pe bază de apă ce conține ingrediente active, care din cauza dimensiunilor lor moleculare mici, pătrund adânc în piele.

Spre deosebire de cremele hidratante clasice, ingredientele active din ser pătrund cu ușurință în piele și acționează asupra problemelor specifice ale pielii (riduri, acnee, pete pigmentare). Structura serului nostru permite o absorbție extrem de bună în profunzimea pielii, ceea ce îl face un hidratant perfect și un rezolvator de probleme în același timp.

De ce cosmetice personalizate?

Serurile pot fi compuse din mai multe ingrediente active diferite, iar fiecare combinație diferită sau cantitate diferită dintr-un ingredient anume este destinată unei probleme specifice a pielii. Dacă cineva ar dori să acopere toate combinațiile posibile de probleme ale pielii de pe piață, clienții ar trebui să aleagă dintre mii de compoziții serice diferite, trebuind să fie, în același timp, bine educați cu privire la problemele proprii de piele și la ce ingrediente sunt destinate rezolvării lor.

Cosmeticele personalizate fac multe capete să se întoarcă, și pe bună dreptate. Pe măsură ce știința și tehnologia avansează, ne permite, în sfârșit să combinăm datele despre piele strânse până acum cu ingredientele perfecte pentru a crea produse personalizate unice.

youthier-why1
youthier-3 (1)

De ce Youthier

Youthier combină ce îi mai bun din ambele lumi. Îți prezentăm un nou ser pentru rutina ta zilnică, al cărei formulă a fost făcută exclusiv pentru tine. Cu ajutorul unui scurt chestionar și al unui selfie din partea ta, ajung la noi toate datele necesare, de la problemele tale de piele la mediul în care trăiești și apoi, conform acestor informații, îți pregătim formula personalizată. Aceasta din urmă este apoi folosită pentru a produce serul tău Youthier. La checkout, după recomandările noastre, vei avea posibilitatea de a cumpăra crema hidratantă care se combină cel mai bine cu serul tău. Toate cunoștințele și munca care intră în realizarea serului nostru Youthier se regăsesc la un preț corect. Spre deosebire de serurile produse în serie, unde distribuitorii și costurile de marketing cresc constant prețurile, tu cumperi Youthier direct de la noi. Noi îți promitem că vom oferi întotdeauna cele mai mici prețuri posibile și că ne vom strădui să le reducem, dar niciodată în detrimentul calității.